La temporada per al Barceloneta comença a ser vertiginosa. Foto: CNAB

Superats els dos primers mesos de competició, la temporada comença a agafar velocitat. L’Atlètic Barceloneta, per exemple, gairebé no tindrà setmanes amb un sol partit, ja que haurà d’anar alternant jornades de Divisió d’Honor amb partits de Champions League.

De fet, el passat dimarts 29, els de Chus Martín van guanyar en la tercera data de la màxima competició continental contra el Szolnoki a la piscina de Sant Sebastià (14-10). Aquest partit contra els hongaresos serveix com a aperitiu per a un novembre en el qual els de Chus Martín hauran d’afrontar dues jornades de Champions lluny de casa: a Kazan el 8 de novembre i 11 dies més tard a Herceg Novi (Montenegro) contra el Jadran Carine.

De forma simultània, l’equip ha començat la Divisió d’Honor 2019-20 amb la mateixa autoritat que les anteriors: guanyant tots els partits que ha jugat. Mediterrani (19-7), Sabadell (6-11), Canoe (16-5) i Mataró (4-15) han estat les primeres quatre ‘víctimes’ d’un conjunt que també ha gaudit ja del cap de setmana de descans de la primera volta (en la tercera jornada).

El novembre començarà amb un partit molt dur contra el CN Terrassa, el dissabte 2 a la piscina de Sant Sebastià, mentre que els altres reptes de l’equip de Martín seran la visita a la piscina del CN Catalunya, l’enfrontament contra el Waterpolo Navarra, el derbi contra el Barcelona a la Nova Escullera (previst per al dissabte 23) i un enfrontament contra el CN Sant Andreu.

SÒLIDS I INVICTES
Però el bon moment dels equips del barri no només es limita al Barceloneta. I és que a la Nova Escullera, el CNB de Toni Esteller segueix sense haver perdut cap partit en el tram inicial de l’actual temporada.

Els cenebistes també han gaudit del descans obligat per la configuració de la Divisió d’Honor actual (d’11 equips) i també poden presumir, juntament amb el Barceloneta i el Terrassa, de no haver perdut cap enfrontament.

L’equip d’Esteller va debutar a la lliga empatant contra els vallesans i després ha derrotat el Catalunya (13-2), el Waterpolo Navarra (6-17) i el Sant Andreu (13-11) en el segon derbi del curs. La visita a Tenerife, el partit contra el Mediterrani i el desplaçament a Sabadell seran els partits d’abans del derbi.