L’estrena a la màxima competició europea ha estat immillorable. Foto: CNAB

Millor inici impossible. L’Atlètic Barceloneta es va fer fort a casa i el passat 30 de novembre va debutar en aquesta edició de la Champions apallissant el vigent campió de la lliga sèrbia, el Partizan de Belgrad (12-5). Només la victòria que el Pro Recco va aconseguir contra el Hannover ha evitat que els de Chus Martín ocupin la primera posició del grup.

L’equip va anar per feina i va deixar clar que no donava cap marge per a la sorpresa amb el 5 a 1 amb el qual va tancar el primer parcial. Alberto Munárriz i Strahinja Rasovic van ser els grans protagonistes del quart, amb dos gols cadascun, tot i que va ser Marc Minguell qui va obrir la llauna quan encara no s’havia jugat ni un minut i mig. A més, les aturades de Dani López Pinedo van fer impossible que els serbis tornessin al partit. Blai Mallarach, Viktor Rasovic i Minguell van veure porteria per situar el 8-2 al descans.

Les revolucions van baixar moltíssim a la segona part. De fet, al tercer quart els equips només van veure porteria un cop (Minguell primer i Nikola Jaksic minuts després) i el públic va haver d’esperar fins a l’últim període per poder tornar a celebrar gols. Va ser quan Minguell (que amb un pòquer va ser el millor de la nit), Strahinja Rasovic, Francisco Fernández i Martin Famera es van afegir a la festa que es va viure a la piscina de Sant Sebastià.

HOMENATGE A DAVID MARTÍN
L’equip, però, va compartir protagonisme amb un dels grans mites de la història del club.

Durant el descans, l’Atlètic va homenatjar David Martín, exjugador, capità i entrenador del club en diferents etapes entre 1992 i 2016, i que des del juliol ocupa el càrrec de director tècnic de waterpolo de la Federació catalana.