Els mariners són segons amb 9 punts. Foto: CNAB

El Real Canoe madrileny arribava dissabte passat a la piscina de Sant Sebastià líder de la Divisió d’Honor del waterpolo estatal, però va sortir cinquè gràcies a la golejada que l’Atlètic-Barceloneta li va endossar.

Amb un clar 17 a 5, els homes de Chus Martín van derrotar un rival directe a la classificació, gràcies a la solidesa defensiva mostrada i a la intensitat que hi van imprimir els seus jugadors. A poc a poc, els de Ciutat Vella van recuperant jugadors importants com Dani López –que ha estat baixa per una fractura de tíbia i peroné–, Chalo Echenique, Felipe Perrone i Bernardo Oneto. De fet, Perrone va ser l’autor de 3 gols i va capitanejar el seu equip cap a la victòria conjuntament amb Fran Fernández, autor també de 3 gols.

Per la seva banda, el Canoe no va mostrar la seva millor imatge i va acabar marcant només 5 gols en un partit on mai s’hi va sentir còmode. Abad i Barroso, autors de 2 gols cadascun, van ser els millors dels madrilenys. Amb aquesta ampla victòria, l’Atlètic-Barceloneta assoleix la segona posició, compartida amb el Mediterrani, el Sabadell i el mateix Canoe, tots quatre amb 9 punts.

La pròxima jornada els mariners rebran a casa el Mediterrani, en un duel pel liderat que ara per ara ocupa el CN Terrassa, amb 10 punts.