L’equip mariner pot guanyar dos títols en les pròximes setmanes. Foto: CNAB

En les pròximes dues setmanes l’Atlètic Barceloneta es juga la temporada. Els homes de Jesús Martín afronten un exigent final de campanya en el qual disputaran la final de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo i la Final Six de l’Eurolliga, de la qual són amfitrions, ja que els sis millors equips del continent es trobaran al complex de les Piscines Picornell.

Per tal de revalidar el títol en la competició domèstica, els mariners s’enfrontaran al Club Esportiu Mediterrani, la gran sorpresa de la competició. El Medi ha arribat a la final del campionat després d’haver quedat cinquè a la fase regular. El primer partit del Barceloneta contra els santsencs serà aquesta tarda a la piscina de Sant Sebastià a partir de tres quarts de nou del vespre.

No obstant això, de ben segur que tant els jugadors com els aficionats tenen ben present en el seu calendari el pròxim dijous 28 de maig, dia en el qual començarà el camí per revalidar l’Eurolliga aconseguida la passada temporada. Els mariners s’enfrontaran al primer partit contra l’Szolnoki VSK, el vigent subcampió hongarès. Si aconseguissin eliminar els magiars, els de Jesús Martín es veurien les cares l’endemà contra el Pro Recco, el gran dominador del waterpolo italià, campió dels darrers 9 campionats transalpins. En el cas de superar també aquesta ronda de semifinals, els mariners serien a la gran final, que es disputarà dissabte 30 a dos quarts de vuit del vespre.