Estela, que tenia 28 anys, va morir en un accident de trànsit. Foto: CNB

El CN Barcelona i el món del waterpolo segueixen consternats per la notícia tràgica de la mort del porter cenebista Martí Estela en un accident de trànsit dijous de la setmana passada. Estela, que tenia 28 anys, s’havia format al CN PobleNou i havia passat també pel CE Mediterrani abans d’arribar a la Nova Escullera a principis de la temporada 2018-19.

La Federació Espanyola de Natació (RFEN) va anunciar la suspensió del partit que havia de jugar el seu equip a la piscina del CN Terrassa, mentre que en la resta de compromisos de la jornada es van guardar minuts de silenci i va haver-hi moments de record per al porter. Les xarxes socials de clubs i personalitats, de l’esport i d’altres àmbits com la política, també es van omplir de missatges de suport per a la família d’Estela i per a l’entitat.

Els dos grups de les Divisions d’Honor s’aturen ara fins al penúltim cap de setmana del mes que ve, de manera que tant el CNB com l’Atlètic Barceloneta gaudeixen ja d’unes vacances ben merescudes.

BONES SENSACIONS A EUROPA
Més enllà de les trajectòries dels dos equips a la lliga, en les darreres setmanes l’activitat esportiva dels dos equips ha compartit protagonisme amb les seves competicions continentals.

De fet, a principis d’aquest mes els de Víctor González es van classificar per als vuitens de final de l’Euro Cup (que jugaran contra el Mladost de Zagreb) a la Nova Escullera en una fase de grups polèmica en la qual en un principi havien quedat fora dels encreuaments per la repetició d’un partit entre el Zuglo d’Hongria i el Tourcoing de França que s’havia suspès després d’una alineació indeguda. En el segon partit els dos equips van empatar a 15 (resultat que els classificava i eliminava el CNB), però finalment la LEN va fer-se enrere de la seva decisió inicial i va anunciar l’eliminació dels magiars.

Els de Chus Martín, per la seva banda, van guanyar els tres partits de la primera bombolla de la Champions, jugada a Hongria, contra el Hannover (8-16), el Dinamo Tblisi (17-5) i l’AN Brescia (6-8).