Foto: CNAB

Comença a acostar-se l’hora de la veritat per als sèniors de waterpolo de l’Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona. Amb la Copa del Rei a les vitrines el CNAB, la lliga (per als dos equips) i la Champions (per als de Chus Martín) són els objectius de la recta final de la temporada.

CNAB i CNB, respectivament, són el primer i el segon classificat del grup dels millors de la lliga quan només falten tres jornades per disputar-se. Els dos equips de la Barceloneta estan separats per tres punts, però encara han d’enfrontar-se en una de les tres jornades que s’han de jugar en aquesta segona fase (el 17 d’abril a la Nova Escullera). Els quatre millors classificats del grup C de la Divisió d’Honor seran els equips que jugaran el play-off pel títol.

Pel que fa a la competició continental, el Barceloneta (ja classificat per a la Final Eight que es disputarà durant el mes de juny) jugarà els partits de la tercera bombolla a Budapest entre els dies 20 i 22 del mes que ve. Brescia (amb la primera posició del grup en joc), Ferencvarós i Jadran seran els darrers tres rivals dels mariners en aquesta fase de grups.