Un moment del derbi del dia 17, que va guanyar el Barceloneta. Foto: CNB

L’únic al·licient que tindrà la darrera jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo serà saber si el CN Barcelona és segon o tercer, és a dir, si juga la semifinal del play-off pel títol contra el CN Terrassa a la Nova Escullera o a la capital del Vallès Occidental.

Els cenebistes (que van perdre de forma clara el derbi del passat dissabte 17, per 5-14) posaran el punt final a aquest tram de la lliga el dissabte 1 de maig a les sis de la tarda rebent el CN Sant Andreu i podrien rebre un favor dels seus veïns. I és que l’Atlètic Barceloneta jugarà l’última jornada (el mateix dia i a la mateixa hora) a la piscina Sant Sebastià contra els vallesans.

Per la seva banda, els de Chus Martín ja saben que tots els partits que falten en el curs 2020-21 (la semifinal i una hipotètica final) serien a la piscina Sant Sebastià. L’accés al partit per guanyar un nou títol de lliga el jugaran contra el CN Sabadell.

FINAL EIGHT DEFINIDA
Per altra banda, des del passat dia 22 ja es coneixen els vuit equips que disputaran la Final Eight d’aquesta temporada. A banda del Barceloneta, del grup B s’hi han classificat el Brescia, el Ferencvarós de Budapest (campió de l’última edició) i el Waspo Hannover, mentre que els quatre equips del grup A que jugaran la sèrie de partits pel títol són el Pro Recco, el Jug de Dubrovnik, el CN Marseille i l’Olympiakos del Pireu. Els grecs, precisament, seran el rival dels mariners en el primer partit de la Final Eight, que es jugarà a Belgrad entre el 3 i 5 de juny.