El capità Alex Bría ha renovat. Foto: Instagram (@barcelonetafutsal)

A principis d’aquest mes, el Barceloneta Futsal comunicava a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) la seva renúncia a jugar el play-off d’ascens a Segona Divisió. El club, que està centrat en la creació del projecte del curs 2020-21, va prendre la mateixa decisió que dos equips més del seu grup de Segona B que tindrien dret a jugar aquesta fase durant el mes que ve: l’AE l’Hospitalet Bellsport i l’FS Manresa.

Si a finals d’abril el club anunciava la contractació d’Óscar Redondo, seguida durant el maig de fitxatges de jugadors amb experiència a la categoria de bronze del futbol sala estatal (Josep Paredes, Alejandro López, Rafita Berlanga, Juanjo Caro i Rachid Aarab), la directiva va posar fil a l’agull per renovar alguns noms que ja eren a la platilla.

Així, el capità Alex Bría, Xavi Jaén, Maxi Kun Glauche, Yuya Iwata, Gerard González, Marcos Gómez, Àlex Peramós i Abraham García seguiran vestint de blanc el curs que ve. A totes aquestes renovacions cal sumar un fitxatge més, el d’Óscar Agustí (ex CCR Castelldefels).