L’equip va caure a una pista mítica, la del Sala 5 Martorell. Foto: FCF

Des del passat dia 10 el Barceloneta Futsal té només un focus obert en aquesta temporada: la lliga. I és que el conjunt d’Óscar Redondo va perdre en el partit de la segona eliminatòria de la Copa del Rei en un escenari mític del futbol sala català: el pavelló municipal de Martorell (4-2).

El Barceloneta, de fet, va avançar-se amb un gol del capità Alexandre Bria al primer temps, però els locals equilibrarien les forces a la segona meitat, enviant el partit a la pròrroga.

En el temps extra, Rafa Berlanga va tornar a donar la iniciativa al marcador al conjunt negre amb l’1-2, però l’equip acabaria veient com l’estratègia dels martorellencs de fer servir porter-jugador els servia per empatar en primera instància i remuntar poca estona després.

Qui va haver d’arriscar, aleshores, van ser els de Redondo. El resultat d’aquesta ofensiva de cinc, però, no seria el desitjat, ja que en un dels darrers atacs del partit acabarien encaixant el quart i definitiu.