El calendari dels de Chus Martín és molt exigent. Foto: CNAB

Mataró, Pro Recco i Terrassa. En aquest ordre, aquests seran els tres darrers rivals de l’Atlètic Barceloneta en un esprint final de 2018 frenètic en el qual els de Chus Martín es veuran les cares contra dos dels quatre primers de la Divisió d’Honor i contra un dels equips més forts d’Europa.

Després de la visita del passat dimecres 5 a la piscina de l’FTC de Budapest, el Barceloneta va gaudir d’un cap de setmana de descans per carregar piles de cara a aquests darrers tres compromisos; el primer d’aquests serà a la piscina Joan Serra, a la capital del Maresme, el dissabte 15 contra un sòlid CN Mataró que només ha perdut dos partits en tota la temporada.

Quatre dies després d’aquest, arribarà, possiblement, el millor partit que s’haurà pogut veure durant l’any a Sant Sebastià, la visita del poderós Pro Recco el dimecres 19 a un quart de vuit del vespre. Esportivament, l’any s’acabarà tres dies després, amb un nou partit davant l’afició, en aquest cas contra el segon classificat, el CN Terrassa.

LLUITA CNB – TERRASSA
Per la seva banda, el CN Barcelona continua immers en la seva lluita amb el CN Terrassa per ocupar la segona posició a la classificació.

Els de Toni Esteller estan empatats amb els vallesans a la segona plaça amb 24 punts (tres menys que el líder) i abans de marxar de vacances afrontaran dues jornades d’exigència, sobre el paper, desigual. La primera d’aquestes serà, precisament, una visita a Terrassa el dissabte 15, que podria servir per determinar quin equip es consolida com a principal perseguidor del Barceloneta en solitari. L’últim partit de l’any serà el dia 22, a la Nova Escullera contra el Tenerife.

LA COPA, A MATARÓ
Per altra banda, el passat dimarts 4, la Federació espanyola de natació va anunciar que la 33a edició de la Copa del Rei es disputarà a la piscina del CN Mataró entre els dies 15 i 17 de febrer de l’any que ve. La podran jugar els vuit primers classificats de la Divisió d’Honor al final de la primera volta o els set primers si els amfitrions no formen part d’aquest top8. 

El Barceloneta ha guanyat cinc de les darreres edicions de la Copa i és el conjunt amb més títols (14), mentre que l’últim triomf del Barcelona va ser la temporada 2010-11. Els cenebistes han pogut guanyar aquesta competició vuit cops.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram