El Barceloneta va fer un gran partit en atac. Foto: RFEN

Després d’aconseguir el bronze a la passada Final Six de la Champions del waterpolo, l’Atlètic-Barceloneta ha arrencat la seva participació en l’actual edició amb molt bon peu. Els de Chus Martín van derrotar dimecres l’Spandau 04 de Berlín per 9 a 7, en un partit molt obert i disputat que es va decidir en el darrer quart.

Els mariners van començar el partit amb ganes i ben d’hora van mossegar, fent dos gols ràpids que van deixar descol·locats els alemanys. El segon període va seguir la mateixa dinàmica i al descans el marcador era favorable per al Barceloneta (5-3).

A la represa l’Spandau va retallar distàncies. I és que el tercer quart va ser molt fluix per als de Martín, que van veure com els nòrdics escurçaven distàncies i deixaven un ajustat 6 a 5 a falta de només un quart. Tanmateix, els mariners van refer-se i al darrer quart van anotar tres gols que gairebé van sentenciar el partit. Al final, el Barceloneta aconseguia la victòria i ja espera l’Split a la pròxima jornada.

Aquest bon inici de competició europea segueix la línia del que els mariners han protagonitzat a la lliga. Amb cinc jornades jugades, l’Atlètic-Barceloneta és segon amb quatre victòries i un empat, per sota del CN Sabadell. Demà dissabte, l’equip rebrà el Sant Feliu a partir de tres quarts d’una.