Felipe Perrone serà clau en aquest tram final de la temporada. Foto: CNAB

El calendari s’apropa al mes d’abril i, per tant, comença a apropar-se l’hora de la veritat. L’Atlètic Barceloneta de Chus Martín es jugarà, en les quatre jornades que falten de la Champions (tot i que la darrera serà el maig) la seva posició de cara a la Final Eight de la màxima competició continental.

Els partits contra l’FTC Budapest (a la piscina Sant Sebastià, el pròxim dimecres 27) i els dos enfrontaments de l’abril, a casa contra el Dynamo de Moscou i l’Estrella Roja de Belgrad, seran clau per definir si els mariners accedeixen a la lluita pel títol en la primera o la segona posició del grup A. Ara mateix, després de 10 partits, el Barceloneta és tercer, amb un punt menys que el Brescia italià.

A la lliga, mentrestant, l’equip continua invicte i amb la primera posició (i per tant el factor piscina a favor en tots els encreuaments del play-off) virtualment assegurada.

FINAL DE CURS D’INFART
Pel que fa al CN Barcelona, la recta final de la temporada regular planteja una gran incògnita: qui acabarà la fase regular del curs en el segon lloc, els cenebistes o el CN Terrassa.

Els de Toni Esteller se la jugaran contra els vallesans en les últims tres partits; l’equip visitarà el Mataró el dimarts 9 d’abril i només quatre dies després jugarà a la Nova Escullera contra els terrassencs. La darrera jornada serà a la piscina del Tenerife.