Un moment de la victòria aconseguida a Sabadell. Foto: Futsal Pia

L’arrencada d’aquesta temporada 2019-20 s’ha de considerar, com a mínim, prometedora per al Barceloneta Futsal Esportiu. L’equip, que un cop més torna a competir al grup 3 de Segona Divisió B, ha tancat el primer mes de la temporada invicte, després d’haver sumat un triomf i haver empatat els altres dos partits. Aquesta bona ratxa en l’inici de la lliga té un mèrit extra, i és que l’equip ha jugat més partits a domicili que no pas al Pavelló del CEM Marítim.

L’equip, de fet, va començar la temporada sumant els tres punts en una de les pistes més complicades de la categoria, en la seva visita a l’Escola Pia Sabadell (4-5) en un enfrontament en el qual l’equip va haver de remuntar un desavantatge de dos gols que el conjunt del Vallès Occidental tenia a favor seu.

Aquesta victòria, però, no ha tingut continuïtat en les dues jornades següents, en cadascuna de les quals el Barceloneta ha sumat un punt. El debut al Pavelló del CEM Marítim es va saldar amb un empat contra un altre conjunt vallesà, el Cerdanyola FC (1-1), mentre que l’equip va posar el punt final al primer mes de la temporada va acabar el passat dia 29 amb un desplaçament a l’illa de Mallorca per jugar contra el Calvià. El Barceloneta va fregar la victòria però va acabar empatant (4-4) en un enfrontament en el qual van registrar-se incidents amb l’afició local. El Calvià, de fet, va disculpar-se amb el Barceloneta via Twitter “desaprovant i repudiant l’actitud d’un petit grup d’assistents al partit que no tenen res a veure amb la nostra afició”.

OCTUBRE INTENS
L’equip, doncs, és un dels dos conjunts del grup que segueix sense haver perdut cap partit (l’altre és el líder, l’AE l’Hospitalet Bellsport) i continua preparant els reptes del segon mes de la competició. El Barceloneta rebrà l’FS Ripollet, visitarà la pista del líder, jugarà a casa contra el filial de l’Industrias Santa Coloma i el desplaçarà a Martorell en un octubre frenètic.