La foto de família després dels sortejos. Foto: Roger Benet / RFEN

Els dos equips de waterpolo del districte, Barcelona i Barceloneta, només s’enfrontarien en una hipotètica final de Copa del Rei. Això és el que va decidir el bombo de la competició del KO (el sorteig es va celebrar el passat dimecres 19), que es disputarà per 33a vegada a la piscina Can Llong de Sabadell durant l’últim cap de setmana del mes.

La lliga, doncs, s’atura temporalment perquè es disputi el primer títol d’àmbit estatal d’aquest 2020. De nou, els de Chus Martín parteixen amb la condició de favorits (han guanyat les set darreres edicions de forma consecutiva i són el conjunt que més cops ha alçat aquest títol, en 15 ocasions) i es veuran les cares en el partit de quarts el pròxim dijous 27 contra el Mediterrani, que va ser el seu rival en la final del 2019. Si superen els santsencs, el rival a la semifinal sortiria de l’emparellament entre el Catalunya i el Sant Andreu.

Els de Toni Esteller, per la seva banda, es posaran en marxa en la competició copera el mateix dia 27 contra els amfitrions, mentre que dos dies més tard, si derroten el Sabadell, buscarien accedir a una final (cosa que no aconsegueixen des del 2011) contra el vencedor del partit entre el Terrassa i el Mataró.

De forma paral·lela a la Copa del Rei, a la capital del Vallès Occidental també es disputarà la 23a Copa de la Reina.