Foto: CNAB

El primer cap de setmana del mes que ve s’acabarà el primer tram de la Divisió d’Honor masculina i tant l’Atlètic Barceloneta com el CN Barcelona pensen ja en el segon i definitiu tram de la temporada: el que servirà per decidir qui és el campió de l’atípica lliga 2020-21.

Els dos conjunts de la Barceloneta estaran entre els sis millors i passaran a formar part del grup C (on jugaran tots contra tots, a doble volta, amb els quatre millors classificant-se per al play-off pel títol), de manera que a mitjans de febrer se sabrà en quin moment es jugaran els derbis d’aquest curs, ja que en la primera fase CNB i CNAB estan cadascun en un grup diferent.

Els cenebistes són l’equip que tindrà un calendari més intens en les pròximes setmanes. L’equip de Víctor González jugarà demà a Madrid contra el Canoe, dissabte a casa contra el Sant Feliu, el pròxim dimecres 27 a la piscina del Terrassa un partit ajornat de la cinquena jornada, s’enfrontarà al Medi a la piscina Josep Vallès en l’últim partit d’aquest mes i jugarà el primer partit del febrer de nou contra els vallesans, però a la Nova Escullera.

Els de Chus Martín, per la seva banda, només tenen per endavant tres partits més abans de cloure aquesta primera part del curs 2020-21. El CNAB visitarà la piscina del Tenerife Echeyde aquest dissabte, el CN Mataró el pròxim dissabte 30 i jugarà contra el CN Sabadell a Sant Sebastià el dia 6 de febrer.