El retorn a Europa per al CNAB és imminent. Foto: CNAB

Waspo Hannover, Dinamo Tbilisi i AN Brescia. Aquests són els tres equips contra els qui l’Atlètic Barceloneta començarà a jugar la ronda eliminatòria de la Champions League 2020-21. Els mariners tornaran a disputar la màxima competició continental molts mesos després (la 2019-20 es va cancel·lar pel coronavirus) en una bombolla que, en el seu cas, serà a Budapest entre els dies 15 i 17 de desembre.

Curiosament, l’FTC Budapest, també forma part del grup B, com el Barceloneta i els alemanys, els georgians i els italians, però el conjunt de Chus Martín, de moment, no haurà d’enfrontar-se als magiars ni contra el Jadran Herceg Novi de Montenegro.

El CNAB debutarà el dia 15 contra els alemanys, es veurà les cares l’endemà contra el conjunt de la capital de Geòrgia i tancarà aquesta fase preliminar europea el dia 17 contra el Brescia.

EL CNB JUGARÀ L’EURO CUP
El CN Barcelona, per la seva banda, jugarà l’Euro Cup després d’haver quedat fora de la Champions en la prèvia (com també li va passar al Terrassa, l’altre representant de la lliga espanyola).

En els cas dels cenebistes, la competició europea començarà gairebé dues setmanes abans, el 4 de desembre, també en format bombolla i amb els equips jugant a la Nova Escullera. Els rivals seran el Tourcoing francès, el BVSC-Zuglo d’Hongria i el Panionios de Grècia. El format, en aquest cas, sí que farà que l’equip jugui contra els seus tres oponents del grup A; els dos primers de cadascun dels vuit grups es classificaran per als vuitens de final.