Insolits

Foto: Insolits

Els dimecres de juliol i setembre s’omplen d’espectacles escènics de petit format al Parc de Can Sabaté. El Centre Cívic La Cadena, al barri de la Marina del Port, surt a l’exterior per viure unes tardes ben fresques. Per començar, el 3 de juliol a les 19 h arriba la companyia d’arts de carrer Insolits amb un show itinerant on un grapat de personatges extravagants miren de donar el millor servei possible als clients de l’Hotel Insolits.

El dia 10, la companyia Projecte Longanime presenta una versió del clàssic de Shakespeare Macbeth, una tragicomèdia visceral i esbojarrada viscuda per quatre pallassos. El dia 17, el grup vocal D-lirio, format per tres cantants apassionades per la música llatina d’arrel, ofereix una actuació amb molt de ritme. Barrejant subtils tocs de jazz amb les tres veus melodioses, el trio crea una experiència musical rica i emotiva.

Tornant de vacances, el dia 4 de setembre podrem escoltar dos cors de La Joia de Montjuïc, mentre que el dia 18 el Mag Stigman tancarà la mostra amb un espectacle que combina la dansa moderna i els jocs malabars.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram