Acord Mercats Barcelona Florència

Foto: Ajuntament

Establir una aliança per compartir experiències. Aquesta és la base de l’acord al qual han arribat les ciutats de Barcelona i Florència, a Itàlia, a través dels seus dos mercats més representatius: la Boqueria i el Mercat Central de Florència.

La signatura del conveni es va fer el passat 6 de maig a la ciutat italiana, on hi havia la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, que va estar acompanyada per Eduard Soley, vicepresident de la Boqueria; Federico Gianassi, regidor d’activitats productives de Florència, i Massimo Manetti, president del Consorzio Storico Mercato Centrale de Florència.

Aquesta col·laboració té una durada de quatre anys renovables i busca precisament compartir idees i projectes per millorar el servei al consumidor i, en paral·lel, afavorir les activitats culturals i la promoció de les tradicions dels dos municipis.

En aquest sentit, els dos mercats es comprometen també a organitzar periòdicament esdeveniments per fer balanç de l’aliança.

Guardians de les essències

Amb tot, la voluntat d’aquesta col·laboració és fer valdre l’essència dels mercats, espais de trobada i socialització que conserven les tradicions més ancorades a les societats on s’inscriuen, en un moment d’evolució i canvi pel que fa als hàbits de compra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram