Sons ciutat mercats

Una imatge de la presentació de la iniciativa al mercat de la Boqueria. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha presentat avui al Mercat de la Boqueria Sons de Ciutat, una mena de festival de música, però amb la particularitat que es desenvoluparà al llarg de sis mesos i oferirà 200 concerts gratuïts en viu a places, comerços i mercats de tots els districtes de Barcelona.

Sons de Ciutat tindrà tres períodes, amb programació de tardor, Nadal i primavera, des de l’1 d’octubre fins al 31 de març. El bloc de tardor començarà el mes vinent i s’allargarà fins al 19 de novembre.

El millor de tot és que els artistes seran entitats musicals de la ciutat, de manera que tot quedarà a casa. Participen en la iniciativa Primavera Labels de Primavera Sound, Sónar Quesoni, L’Afluent, Taller de Músics, Conservatori Superior del Liceu, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, Escola Superior Jam Sesssion i Associació Coincidències.

“Dinamitzar el comerç de proximitat”

Per a Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, la iniciativa serà una bona manera de recordar que “la cultura serveix per dinamitzar el comerç de proximitat”.