cistella dijous mercats

Una imatge de la presentació de la campanya ‘La cistella dels dijous’. Foto: Ajuntament

A partir del 14 de novembre, cada dijous, els usuaris dels mercats de Barcelona disposaran de cistelles de la compra amb preus rebaixats.  La cistella dels dijous és una iniciativa de l’Ajuntament i de l’Institut Municipal de Mercats que, a causa de la pujada del preu dels aliments, “permetrà als veïns comprar productes frescos i de proximitat amb descomptes i promocions, i així ajudar a arribar a final de mes”, tal com ha explicat el tinent d’alcalde Jaume Collboni.

En virtut d’aquest acord, cada parada oferirà, com a mínim, dos productes a un preu especial. Aquests productes seran sempre diferents, de manera que els usuaris podran fer una compra variada i lliure tot aprofitant les diverses promocions.

A més, els mercats de la ciutat també s’incorporen a una iniciativa ja implantada als supermercats, que permetrà a les persones grans o amb problemes de salut mental comprar més relaxadament. Durant aquestes Hores tranquil·les, que tindran lloc els dimecres de 10 a 12 h, els mercats baixaran la intensitat de la llum i reduiran el soroll per fer més fàcil l’accés a les persones amb dificultats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram