Una imatge de l’edició de l’any passat. Foto: TalR

La cinquena edició del Tast a la Rambla, la fira gastronòmica que permet degustar tapes d’una quarantena d’establiments, anirà molt més enllà del seu propòsit original aquest any. De fet, els organitzadors ja han anunciat que es farà un acte d’homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost del 2017. El Tast, que se celebrarà entre els dies 7 i 10 de juny (gairebé 10 mesos després de l’atac) donarà un davantal als xefs en els quals s’hi podrà llegir la llegenda #Notenimpor.

Com és habitual, la rambla de Santa Mònica serà l’escenari d’aquesta trobada, organitzada per Amics de La Rambla i el grup GSR en la qual tornaran a participar uns 40 locals. El Casal d’Infants del Raval serà una de les entitats que també participaran en el Tast.

ESCRIBÀ, JUBANY O KAO
Així, amb aquest record present, el Tast presentarà, un cop més, una alineació de luxe amb alguns dels grans noms de la cuina del país. D’aquesta manera, figures com el pastisser Christian Escribà o xefs com Nandu Jubany, José María Kao o el francès Romain Fornell exhibiran el seu talent als fogons per preparar plats d’autor, tapes o petites joies de la rebosteria.

En l’edició d’enguany, els establiments que participin en el Tast es dividiran en funció de la seva temàtica: cuina tradicional, cuina d’autor, tapes i platillos, pastisseria o Asia Street Food. Una de les grans novetats d’aquest 2018 és la inclusió d’una paradeta on es cuinaran plats per a vegatarians i per a vegans.