El Born Centre de Cultura i Memòria va acollir el passat 20 de gener la gala d’entrega dels premis del festival de curtmetratges Shopping & Shooting que organitza la Fundació Barcelona Comerç.

La gala, emmarcada en els actes de l’Any del Comerç i la Cultura que impulsa la fundació, va deixar com a guanyador el curt 23J, de l’equip Finde Creativo!, que va rebre l’Hermes del Comerç per una original història amb tots els ingredients imprescindibles per complir amb la temàtica obligatòria d’aquesta edició, que tenia a veure amb la frase “Fes-me riure, fes-me plorar, fes-me estimar i fes-me sentir”. 23J va ser realitzat en una botiga de l’Eix Sant Andreu del mateix nom.

El jurat del concurs estava format per actors com Toni Albà i per membres de la direcció de la fundació com ara el president, Salvador Vendrell, i el vicepresident executiu, Lluís Llanas.

Enguany la cita va tornar a tenir un caràcter solidari, ja que es van recaptar fons per als Pallapupas, una ONG de pallassos que treballa fent riure als hospitals de tot el país.