Foto: Instagram (@morgraninfants)

L’Amapola Granja s’ha dedicat tota la vida a la confecció. Fa gairebé 21 anys, però, va decidir deixar de treballar per a altres empreses i va posar en marxa el seu propi negoci. “Al principi només era taller, però veient que la gent picava a la porta i em preguntava si venia també al detall, vaig obrir la botiga”, diu.

Què hi trobem a Morgran que no hi hagi a grans cadenes?
Un tracte personalitzat. Per a nosaltres, el que necessiti la clientela és clau. No vendré mai coses que no necessiti, m’estimo més no vendre-ho. A més, ens adaptem al que ens demanen i treballem només amb producte nostre. Tot el que oferim és artesanal, fet a mida i personalitzat. Som l’única botiga de Barcelona que ho fa amb teixits naturals. El més important és que els clients ens recordin amb carinyo.

20 anys és un període molt llarg. Quin és el secret per haver arribat fins aquí?
Hem hagut de superar la crisi de l’euro, la immobiliària, la Covid… No hi ha secret, simplement és la feina ben feta, estar satisfeta i que t’agradi el que fas. És una gran sort poder venir cada dia a l’Amapola Azul, que és la meva marca. Soc una privilegiada.

Quins reptes planteja el futur?
Avui, per molt que tinguem botiga física, cal ser a les xarxes, i ja hi som. El boca a boca em funciona molt bé, però el món virtual és bàsic per créixer.