Una de les parades que ha tornat a obrir. Foto: La Boqueria

Tot i que ara com ara és del tot impossible parlar de normalitat, en el cas del mercat de la Boqueria es pot dir que l’emblemàtic espai està tornant, de mica en mica, a recuperar una mica de vida. No estem parlant del seu frenètic dia a dia d’abans de la pandèmia del coronavirus però sí en la quantitat de parades que hi ha obertes. La setmana passada van apujar la persiana dos negocis, Olives El Pinyol i Pernils Marcos, i aquest dimarts ho van fer Aroma Ibèric, Fruita Seca Morilla, Espècies Morilla i Mamajuice.

A banda d’aquestes parades, cal recordar que també tenen obert quatre parades d’aviram i ous, una de pesca salada, dues de queviures i una fleca. En paral·lel, des d’ahir també s’ha ampliat l’oferta de parades que ofereixen venda en línia a través de l’aplicació Manzaning, que en els pròxims dies seguirà creixent.

Per últim, cal recordar que aquests dies el mercat obre de dilluns a dissabte, de les vuit del matí a dos quarts de set de la tarda, tot i que el gruix de l’activitat comercial es concentra al matí i fins a les tres de la tarda.