Shakira i pare

La cantat ha dedicat unes emotives paraules al seu pare. Foto: Instagram

Fa poc Gerard Piqué acabava amb el misteri dels continus selfies al seu Instagram. Ho feia en un directe a la plataforma streamer de moda, Twitch, on va estrenar-se en una conversa amb Ibai Llanos, un influencer i youtuber del moment. El blaugrana, finalment, negava que es tractés d’una tema publicitari. Era una mica “per fer el gilipolles”, deixava caure, assegurant que havia començat a publicar imatges de la seva cara després d’una conversa amb un company sobre l’engagegement a les xarxes socials i, en definitiva, ho feia per avorriment. A més, aclaria que els títols de les fotos tampoc tenien secret. La que es titula ‘Olives’, per exemple, respon al fet que en el moment de fer-la i publicar-la, el futbolista estava menjant olives.

Però resolt el misteri, Piqué continua indirectament a la palestra. Al futbolista no li agrada massa fer pública la seva vida personal, comentava, però això precisament és una de les moltes coses que domina Shakira, la mare dels seus fills. Fa poc l’artista sorprenia al seu Instagram amb un vídeo ballant amb els nens, Sasha i Milan, i arrasava. Doncs ho ha tornat a fer, i per partida doble en poc temps. Anem per passos.

El vídeo del ball

Primer, no podem obviar el vídeo que Shakira ha publicat aquest passat dijous a Instagram, ballant amb el seu pare en un jardí a Miami. Celebraven els 90 anys d’ell i, si el vídeo aixeca passions, l’escrit que la cantant dedica al seu pare ha emocionat tothom. “Aquest 6 de setembre he vist al meu pare arribar als seus 90 anys. Recordar quant d’estimat i celebrat és per tots els que l’envolten m’ha fet reflexionar sobre la meva pròpia vida, i preguntar-me si algun dia, com ell, podré arribar a una edat avançada, plena de tant i sincer amor. No per les cançons que he escrit, o les idees que se m’hagin ocorregut, no per la meva petjada artística, sinó pel meu llegat humà.”, diu un fragment de la dedicatòria. La tendresa del ball, a més, ha captivat els usuaris.

Shakira cremant l’esmorzar

I ara retrocedim algun dia més en el calendari per recuperar un altre vídeo viral que Shakira publicava aquesta setmana a Instagram, també molt ben acompanyada, en aquest cas una altra vegada dels seus fills. La cantant i els nens s’endinsen en l’aventura de fer pancakes i, a jutjar per les imatges, ho passen d’allò més bé i poden esmorzar, tot i cremar algun pancake pel camí. Seguirem atents a les perles que ens deixa Instagram.