Bufet

Aquests són els bufets que pots trobar a Barcelona. Foto: Pexels

Si hi ha una cosa que crida l’atenció de les persones a qui els hi agrada menjar són els bufets lliures i més quan et vols donar un bon homenatge i tastar diferents plats en un mateix àpat. A Barcelona hi pots trobar tot un seguit de bufets i, a més, de menjar ben divers. Així doncs, amants del menjar, estigueu ben atents al Top 8 que us deixem a continuació on podeu trobar des de cuina mediterrània fins a japonesa.

1. Kata

La primera proposta és ‘amb moviment’, ja que el Kata Restaurant és un bufet giratori amb “gastronomia del món, creativa i casolana” que t’arriba a través d’una cinta transportadora.

El Kata, Cuina en moviment està al districte de Sant Martí (carrer Pujades 316) i ofereix un bufet il·limitat per 19 €.

2. Tou Kichi Rou

Aquest bufet japonès a la carta es troba a les Corts (avinguda Diagonal, 493).  Es tracta d’un restaurant on es demana per rondes perquè la condició per poder continuar menjant és no deixa res al plat si no et penalitzen amb 3 €. El preu del Tou Kichi Rou és de 12,5 € i les begudes es cobren a part.

3. Biocenter

I de bufet japonès passem a una proposta completament diferent: un restaurant vegetarià. La proposta del Biocenter va des d’amanides, tapes vegetarianes fins a hamburgueses sense carn. Tampoc hi poden faltar les postres i una carta de sucs.

4. Da Me Pizza

Si ets amant de les pizzes amb una bona massa cruixent cuita a forn de pedra no et pots perdre la proposta de bufet dels dimarts a la nit del Da Me Pizza.

El restaurant està al barri de la Prosperitat (carrer de Joaquim Valls, 15) i el preu és de 17 €, amb beguda a part.

5. Toyo

En ple barri de Gràcia (carrer del Torrent de l’Olla, 8) trobem el Toyo, un restaurant japonès amb un bufet lliure giratori de sushi on aquest últim es fa en cuina oberta.

6. Restaurant Arrel

Si ets una persona amant dels brunchs, et proposem el bufet del restaurant Arrel, a l’hotel Intercontinental (avinguda de Rius i Taulet, 1). El preu és de 65 € i inclou el bufet, showcooking, acompanyaments, dolços i begudes.

7. Hotel W

Al districte de Ciutat Vella trobem la proposta de còctels i platets de cuina de luxe de l’Hotel W Barcelona. Menjar i beguda acompanyats d’una bona panoràmica.

8. Bufet del Majestic

L’Hotel Majestic (passeig de Gràcia, 68) et permet gaudir d’un brunch amb amanides d’autor, marisc, formatges variats i showcooking, entre altres.