Lot de Nadal Línia

El lot inclou vi, cava, licor, embotits, torró i altres productes Delicatessen. Foto: Marti

El que més ens agrada de Nadal són els bons àpats en família, i volem posar-hi el nostre granet de sorra. Per això, des del diari metropolità Línia sortegem un lot de productes gastronòmics dels quals algú podrà gaudir a taula ben aviat. El lot inclou vi, cava, licor, embotits, torró i altres productes Delicatessen, que pots consultar aquí. Si ets major d’edat i vius a Barcelona o a l’àrea metropolitana, pots participar en el sorteig, que estarà actiu des d’aquest divendres 17 de desembre a les 15.00 hores fins al pròxim divendres 24 de desembre a les 23.59 hores.

Com hi participo?

El sorteig es porta a terme a Facebook i només has de seguir tres senzills passos per provar sort:

  1. Seguir la pàgina de Facebook del Línia.
  2. Fer m’agrada a la publicació del sorteig.
  3. Comentar la publicació del sorteig mencionant la persona amb qui compatiries el lot (pots deixar tants comentaris com vulguis).

Si vols, també pots compartir la publicació perquè els teus amics i amigues de Facebook coneguin el sorteig i també hi puguin participar.

El guanyador o guanyadora del premi, que anunciarem també a través de Facebook, podrà recollir el seu lot personalment entre el 27 i el 31 de desembre. Només ens queda informar-te que pots consultar les bases legals del sorteig aquí i, evidentment, desitjar-te tota la sort del món!