Shakira

Foto: Twitter/@House_Mebarak

Qui no coneix Shakira? La colombiana és una artista consagrada arreu del món, amb milions de seguidors que, sumats als que té el seu home, Gerard Piqué, assoleixen xifres d’escàndol. La parella viu a Esplugues amb els seus dos fills, Sasha i Milan, i, sobretot per part de la cantant, comparteix moments del seu dia a dia a xarxes.

Potser és aquesta naturalesa i espontaneïtat el que captiva de Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Després de veure-la ballant amb els seus fills o amb el seu pare, o fent l’esmorzar a casa amb petit incident inclòs, ens hem decidit a conèixer una mica més a fons la reina del moviment de malucs.

15 coses que (potser) no sabies

 1. Odia aixecar-se d’hora. Si pogués, es despertaria cada dia mínim les onze del matí. I és que també aprofita al màxim les nits (moltes vegades, fins a les tres de la matinada).
 2. Steven Spielberg va oferir-li protagonitzar La Máscara del Zorro. No va acceptar perquè no pensava que el seu anglès estigués a l’altura.
 3. Si no fos cantant, li hauria agradat ser psicòloga o astrònoma i, a més, té un coeficient intel·lectual més elevat que la mitjana (140).
 4. El fabricant de nines Mattel ha comercialitzat diverses Barbies inspirades en ella i el seu estil.
 5. El seu pare és libanès i la seva àvia va engrescar-la a ballar la dansa del ventre amb 4 anys per conservar les seves arrels.
 6. Un dels seus grans hobbies és la ceràmica i a casa de la seva mare hi ha diverses peces creades per la cantant.
 7. Una vegada, en un aeroport, van robar-li l’equipatge amb totes les lletres de les cançons que anava a gravar. Va haver de reescriure-les en temps rècord.
 8. Va perdre el seu germà en un accident de trànsit quan tenia només 2 anys. Amb 8 anys va compondre Tus gafas oscuras en honor seu.
 9. És ambaixadora d’UNICEF i té una fundació, Pies Descalzos, dedicada als nens que són víctimes de violència al món.
 10. Els seus grups preferits són U2 i The Police i li agraden les cançons brasileres.
 11. Té un molt bon sentit de l’olfacte i, a vegades, recorda millor l’olor que els noms de les persones.
 12. No veu alcohol ni cafè, i no fuma. A més, practica golf, tenis, bàsquet, natació, surf… Es cuida, i salta a la vista.
 13. Flors preferides? Les seves són les margarides i els gira-sols.
 14. De petita la van rebutjar al cor de l’escola per tenir un vibrat fort i, al final, amb la seva veu s’ha menjat el món.
 15. Té una col·lecció de més de 200 anells.