L'actor Jordi Rebellón

Havia participat en sèries com Hospital Central, Cuéntame, Estació d’enllaç o Sitges. Foto: Hospital Central

L’actor barceloní Jordi Rebellón ha mort amb 64 anys aquest passat dimecres, 8 de setembre, segons confirmava l’agència que el representava, Garay Talent. L’actor havia patit un ictus el passat dimarts, dia 7, tal com avançava la revista Hola. Rebellón, que va desenvolupar bona part de la seva carrera a Madrid, era conegut, entre d’altres papers, per haver interpretat al doctor Vilches a l’exitosa sèrie televisiva Hospital Central. El format, que es va emetre a Telecinco, va tenir dotze temporades, i Rebellón va aconseguir donar vida a un personatge que traspassava la pantalla.

Rebellón també va participar en sèries que es van difondre a TV3, com Estació d’enllaç o Sitges. En l’àmbit estatal, va treballar a Médico de familia, Servir y proteger, Amar es para siempre o Cuéntame.

La xarxa s’omple de condols

Un cop transcendia la notícia del traspàs, nombroses personalitats del món de la televisió i el teatre expressaven el seu condol a través de les xarxes socials, on també l’han recordat per ser veí del barri de Sant Andreu de Barcelona.