No podíem començar la nostra nova secció gastronòmica, que cada cap de setmana et descobrirà una nova recepta fàcil (però deliciosa), sense unes postres a l’altura. Parlem ni més ni menys que d’un pastís de maduixa, molt fàcil de preparar, de sabor suau i textura de mousse. El millor? No necessitem coure’l al forn, de manera que també anul·lem perill de cremades si el que volem és preparar-lo junt amb els més petits de la casa. Som-hi!
Ingredients
- 100 g. de galetes Maria
- 50 g. de mantega (prèviament fosa)
- 200 ml. de nata líquida
- 200 g. de formatge Philadelphia
- 4 cullerades soperes de sucre
- Maduixes per decorar (també poden posar-se altres fruites vermelles, com gerds, etc)
- 1 paquet de gelatina de maduixa
Preparació
- La base del pastís és molt senzilla de fer i consisteix simplement a triturar les galetes amb la batedora i barrejar-les amb la mantega.
- Estenem la mescla en la base del nostre motlle, aixafant bé amb l’ajuda d’una espàtula, de manera que quedi ben distribuïda per tota la superfície.
- A continuació, diluïm la gelatina en uns 150 ml d’aigua calenta.
- En un bol, barregem la nata, el formatge i el sucre. Quan aquests elements estiguin integrats, afegim la gelatina i tornem a remoure.
- La mescla resultant l’abocarem damunt de la nostra base de galetes i la portarem a la nevera perquè es refredi, almenys durant unes 4 hores.
- Finalment, decorarem amb maduixes perquè el pastís entri primer la vista i… ja podem servir-lo per enamorar paladars!
Eva Remolina, AMIC