Pastís de maduixa

Foto: AMIC

No podíem començar la nostra nova secció gastronòmica, que cada cap de setmana et descobrirà una nova recepta fàcil (però deliciosa), sense unes postres a l’altura. Parlem ni més ni menys que d’un pastís de maduixa, molt fàcil de preparar, de sabor suau i textura de mousse. El millor? No necessitem coure’l al forn, de manera que també anul·lem perill de cremades si el que volem és preparar-lo junt amb els més petits de la casa. Som-hi!

Ingredients

  • 100 g. de galetes Maria
  • 50 g. de mantega (prèviament fosa)
  • 200 ml. de nata líquida
  • 200 g. de formatge Philadelphia
  • 4 cullerades soperes de sucre
  • Maduixes per decorar (també poden posar-se altres fruites vermelles, com gerds, etc)
  • 1 paquet de gelatina de maduixa

Preparació

  1. La base del pastís és molt senzilla de fer i consisteix simplement a triturar les galetes amb la batedora i barrejar-les amb la mantega.
  2. Estenem la mescla en la base del nostre motlle, aixafant bé amb l’ajuda d’una espàtula, de manera que quedi ben distribuïda per tota la superfície.
  3. A continuació, diluïm la gelatina en uns 150 ml d’aigua calenta.
  4. En un bol, barregem la nata, el formatge i el sucre. Quan aquests elements estiguin integrats, afegim la gelatina i tornem a remoure.
  5. La mescla resultant l’abocarem damunt de la nostra base de galetes i la portarem a la nevera perquè es refredi, almenys durant unes 4 hores.
  6. Finalment, decorarem amb maduixes perquè el pastís entri primer la vista i… ja podem servir-lo per enamorar paladars!

Eva Remolina, AMIC

WhatsAppEmailXFacebookTelegram