Rosalía

No és la primera vegada que Rosalía fa recomanacions gastronòmiques a la xarxa. Foto: Arxiu

Un bar de Barcelona ha cantat victòria aquest cap de setmana. I és que, tot i tenir ja la bona fama guanyada, que et visiti Rosalía i  surti tan contenta que et recomani als seus milions de seguidors no és poca cosa. Aquest dissabte l’artista catalana va compartir amb tots els seus seguidors de Twitter on es menja la que considera la millor truita de patates de Barcelona: al Bar El Pollo del Raval.

Val més que el propietari del local, situat al carrer del Tigre, estigui preparat, perquè probablement rebrà moltes més visites del normal a partir d’ara, de curiosos disposats a comprovar si Rosalía té bon paladar i la truita d’aquest bar és mereixedora de la gran medalla que li ha penjat.

No és la primera vegada que Rosalía demostra el seu amor per la gastronomia i regala recomanacions. No fa gaire, de fet, va compartir els seus quatre restaurants preferits de Barcelona: la cuina d’autor de La Panxa del Bisbe, a Gràcia; l’italià el Xemei, al Poble-sec; la cuina catalana del Bar del Pla, al Born; i el japonès Shunka, al Gòtic. Els seguidors de la cantant tenen feina, doncs, mentre esperen nous tips gastronòmics d’altura.

Truita Bar Pollo

Foto: Instagram/@barelpollo

Truita Bar Pollo

Foto: Instagram/@barelpollo

Truita Bar Pollo

Foto: Instagram/@barelpollo