Tati Torres

Tati Torres en una conferència a la Federació Catalana de Futbol. Foto: FCF

“Gestionar un equip és intentar que tothom se senti protagonista i accepti el seu rol. Si demostres el teu compromís i preparació, i tradueixes les teves paraules en fets, l’equip et seguirà. Ho haurà de fer perquè ja ets el seu exemple”, reflexiona Tati Torres (Berga, 1990), nova entrenadora del sènior A femení del CFS Eixample després de l’etapa de Pep Antoni Roig. Torres és mestra d’Educació Primària.

Pel seu to enèrgic es nota que està il·lusionada amb aquest nou repte a les banquetes, en aquest cas a Segona Divisió. Al CD la Concòrdia, el CFS Palau i el CFS Arenys de Munt hi va deixar una manera de fer pedagògica i propera, i va utilitzar molts cops compromís, una de les seves paraules favorites.

Dirigeix un CFS Eixample molt renovat en què només continuen Carlota Cobo, Lydia Abellán, Adri Regàs, Alexandra Giró i Laura Piera, i Alba Oliver puja del juvenil. La resta són fitxatges, com Anna Muniesa, Roser Maymó, Marta Luján i Daniela Salvat (AE Penya Esplugues), Lydia Martín (CFS Ripollet), Iris Amaro (CN Caldes) o Aina Moya (CE Futsal Mataró). “Són jugadores que he triat perquè crec que encaixaran en el grup i totes són igual d’importants”, ressalta l’entrenadora del CFS Eixample.

Preparació “molt dura”

Aquesta és la quarta setmana de pretemporada d’un equip “en construcció”. Són dies d’una preparació “molt dura” perquè el nivell “d’exigència” de les jugadores i el cos tècnic “no té límits”.

Amb tantes cares noves, el renovat CFS Eixample necessita temps i que les jugadores creïn “vincles” entre elles dins i fora de pista: “Sobretot a la pista, que és on han de desenvolupar i fer seus els nous sistemes. Necessitem entrenaments i partits per adaptar-nos i poder competir al màxim”.

El primer rival del curs serà el CD Santa Ana, nou equip de Segona Divisió, al qual visitarà el pròxim dia 25. “Competir a la Comunitat Valenciana sempre és complicat perquè els seus equips estan molt ben treballats i el públic anima molt, està molt a sobre. Hi arribarem amb les idees més clares i amb més cohesió, però encara ens quedarà molt camí fins a arribar al nivell que volem assolir”, conclou Torres.