Som-hi Roser

Gisela Capsir, a la dreta, i altres membres de ‘Som-hi Roser’. Foto: Aina Franco

“M’encanten les pel·lícules de por, sobretot aquelles en què no sols veure què està passant, com Insidious i Expediente Warrren, perquè la imaginació pot jugar males passades… M’agrada més que m’espantin quan no m’ho espero”, confessa Gisela Capsir (Barcelona, 2002), jugadora del sènior territorial i entrenadora d’un preinfantil femení del CB Roser.

Capsir també és membre de Som-hi Roser, un espai del club creat l’estiu de l’any passat “per i per als joves” i que organitza activitats durant la temporada per a la gent jove del barri. La pròxima, com no podia ser d’una altra manera, serà de por. Un passatge del terror amb l’excusa de Halloween.

Qui demà es presenti a la Casa Groga, al carrer Alí Bei, número 120, davant del local del CB Roser, a partir de les 17.30 hores i fins a les 22.00, serà un espectador o una espectadora més que entri al Cinema Yellow House, que després d’un any tancat obrirà les portes amb una jornada d’accés gratuït per demostrar que no tenen res a amagar. Però… Per què volen netejar la seva imatge? Perquè en un article del diari Fort Pienc News se’ls acusava de morts d’espectadors. Morts que encara no han estat resoltes. És un argument trepidant.

Mantenir en tensió

“Intentarem mantenir en tensió els i les participants des del principi amb moltes sorpreses i girs inesperats. Qualsevol soroll pot ser sospitós…”, anuncia Capsir, estudiant de Disseny i Animació i Art Digital. La inscripció per a l’activitat es pot fer a través de l’enllaç del perfil d’Instagram de Som-hi Roser (@somhi.roser).

A la foto que il·lustra aquest reportatge amb altres membres del grup s’hi veu, d’esquerra a dreta i de dalt a baix, Emma Ballestero, Adrià Alvaredo, Biel Palacín, Carlos Segura, Roger Colomé, Biel Torruella, Pau Capdevila i l’entrevistada. “Hem volgut fer un homenatge al nostre primer passatge del terror, el de l’any passat, i per això l’Aina Franco ens ha retratat al vestuari, l’escenari d’aquella proposta. Els i les participants havien de buscar i interpretar pistes per resoldre el misteri. En aquesta ocasió no serà així”, detalla Capsir. A la imatge hi apareixen amb el cartell del passatge del terror i amb un altre en què s’explica l’argument de la història.

Som-hi Roser va presentar-se oficialment fa una mica més d’un any, el 2 d’octubre de 2021, amb Esmorza al Pont, un esmorzar durant els partits dels equips mini, preinfantil, infantil i cadet.
L’entrevistada es defineix com una “pivot intensa que gaudeix, sobretot, al pal baix”. La seva prioritat com a entrenadora d’un preinfantil femení del CB Roser és transmetre el seu amor pel bàsquet perquè “arribin a estimar aquest esport tant com jo i després vulguin continuar competint i jugant”.

Una manera de viure

Al club s’hi passa, com a mínim, cinc dies a la setmana, entre jugadora, entrenadora, espectadora i membre de Som-hi Roser. “Ara mateix és la meva manera de viure i la compagino amb els estudis i la família. No hi puc renunciar perquè és l’espai on desconnectes. S’hi reuneix una màgia que fa que només pensis en bàsquet, amistats, activitats, competició i diversió”, confessa Capsir.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram