Cerdanyola FC

L’eufòria dels cerdanyolencs després del triomf. Foto: FCF

La darrera plaça d’ascens a la futura Segona RFEF del futbol estatal se la va guanyar, ahir a la tarda, el Cerdanyola FC. El conjunt vallesà va derrotar la UE Sant Andreu de Barcelona (3-1) en un partit intens i vibrant jugat al Municipal de les Fontetes que va resoldre’s a la pròrroga.

Pitu Plazuelo va fer embogir l’afició local amb el primer gol, transformant un penal quan tot feia pensar que el partit arribaria al descans sense gols. Els de Toni Carrillo van decidir administrar la seva renda, en part també per la pressió exercida pel conjunt quadribarrat. L’andreuenc Ton Alcover empataria el partit, també des dels 11 metres, amb només vuit minuts per jugar-se, de manera que les taules al final dels 90 minuts van portar el darrer partit del play-off al temps extra.

La pròrroga, però, seria clarament verda. Després de dos avisos sense punteria, Víctor Aliaga va tornar a avançar els verds a les acaballes del primer temps rematant una centrada lateral, mentre que la sentència arribaria quan només faltaven quatre minuts per al 120. Hamza Bakali, amb un xut creuat amb la cama esquerra des de l’interior de l’àrea, va convertir-se en l’últim heroi de la tarda.