Hoquei patins

Una acció del partit contra el Manlleu. Foto: CCH

El sènior femení del Cerdanyola Club Hoquei va despertar del somni europeu en el primer partit. L’equip que entrena Carles Marín va perdre el duel de quarts de final de la Female League ahir a la tarda contra el CP Manlleu (4-7) a Palau-Solità i Plegamans.

El Cerdanyola, de fet, va avançar-se al minut 14 de la primera meitat amb un gol de Joana Xicota, l’única jugadora que veuria porteria abans del descans. L’activitat ofensiva, però, es dispararia a la represa: les verdes veurien com les osonenques remuntaven i situaven l’1-3 al minut 36. Les de Marín, però, no van abaixar els braços i Maria Figuerola i Xicota, en dues accions gairebé consecutives, restablirien l’empat al minut 38. Aquests, però, no serien els últims gols del matx. El Manlleu tornaria a avançar-se i Adriana Gutiérrez empataria per forçar la pròrroga.

En el temps extra, però, les verdes veurien com les quadribarrades dominaven de forma clara i eren molt més efectives de cara a porteria. El Cerdanyola no va tenir capacitat de resposta i va encaixar tres gols en poc més de quatre minuts. La temporada continental, com va passar a l’OK Lliga, ja s’ha acabat.

LA COPA, ÚLTIM REPTE
Les verdes, però, encara no estan de vacances, ja que entre els dies 10 i 13 del mes que ve jugaran la fase final de la Copa de la Reina al Palacio de los Deportes de Riazor (La Corunya).

La Copa serà l’últim repte de Marín (a principis de mes va anunciar la seva marxa), i les verdes debutaran l’11 de juny contra el Club Patín Las Rozas.

El relleu de Marín, segons es va anunciar el passat dia 19, serà el cerdanyolenc Dani Setién (exjugador i extècnic a l’entitat), que les darreres temporades ha entrenat el CP Congrés, un equip de Barcelona.