Piscina Sant Jordi

Una imatge de la piscina, situada al carrer París. Foto: Arxiu

La Piscina Sant Jordi de Barcelona serà, entre avui i diumenge, l’epicentre de la natació artística mundial. I és que el recinte serà l’escenari de dues cites de primeríssim nivell: el torneig Preolímpic, amb seleccions d’arreu del món buscant aconseguir el bitllet per als Jocs de Tòquio, i la Super Final de les FINA World Series 2021.

Nedadors i nedadores de països dels cinc continents seran a la ciutat per competir en la darrera gran cita abans de ser a la capital japonesa i exhibiran les seves millors rutines per aconseguir la plaça als Jocs i també per guanyar les FINA World Series.

El combinat espanyol, liderat per Ona Carbonell (que va tornar a la competició el novembre de l’any passat, després de ser mare), serà un dels grans atractius de les cites. A la selecció de Mayuko Fujiki hi ha una gran quantitat d’equips de l’àrea metropolitana representats: el CN Kallípolis de Barcelona, el CN Granollers, el CN les Franqueses i el CN Sabadell. La convocatòria es completa amb esportistes de clubs com el Canoe, el Sincro Retiro (ambdós madrilenys) i el Sincro Sevilla.

Durant tot aquest matí, les instal·lacions estaran a disposició dels equips per ultimar detalls i fer les darreres sessions d’entrenaments amb música, mentre que la primera prova serà la preliminar de rutina tècnica per equips.

La competició es disputarà sense públic a les graderies, però moltes de les seves proves es podran seguir en directe per televisió, a Esport 3 i a Teledeporte.